Royalty Free Images

miercuri, ianuarie 14, 2009

Econazism

S-a ajuns si in ecologie la extremism. Cel putin asta e senzatia cand vezi articole de genul asta. WTF?! Oare cat CO2 a emanat creierul celui care a facut studiul asta? Cat CO2 o fi produs berbecul cat timp a cautat pe net, a tinut becul aprins la biblioteca si a scris pe laptopul lui care, la pariu, nu era conectat la vreo sursa de energie alternativa (chiar si asa, display-ul ar fi emanat vreo pi grame de dioxid).
Nu inteleg de ce nu ne putem limita la a gasi cauzele majore de poluare, solutii realiste si comportament responsabil. E foarte simplu. Cand incepi sa te dai cu curul de pamant ca un click de mouse emana 0.0003 g de CO2, poti ajunge foarte usor sa te legi cu lanturi de vreun televizor cu plasma ca sa impiedici lumea sa il porneasca. Si ce te faci cand iti dai seama ca un urs panda polueaza cat 13 becuri cu filament? Ce interzici, ecologistule? Ursul sau disparitia ursului? Mai bine il pui sub un clopot de sticla. Nu dispare si se polueaza doar pe el, da-l dracu!
Si ca sa mai eman niste CO2, ma oftic ca nu se mai inventeaza odata masina aia a timpului ca sa-l trimitem pe imbecil inapoi in epoca de piatra, unde n-ar emana decat basini inofensive pentru greu incercatul strat de ozon. Si n-ar avea nici laptop sa ne spuna el ce mult regreta ca polueaza.

2 comentarii:

Anonim spunea...

da' shpritzu? shpritzu tata... cat emana? ma gandesc la cisternele alea de feteasca regala cu gheatza de la torpedo' pe care le-am dovedit asta vara...

batmanu spunea...

Shpritzu ca shpritzu, ca daca mai pui la socoteala si gheatza, n-am emanat decat apa. Sau, ma rog, lichide... Da' daca ne vedea berbecul cu gratarul ne eticheta pe viata. Ala polueaza mai ceva ca un Q7.

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.