Royalty Free Images

miercuri, ianuarie 14, 2009

De ce da cafeaua in foc?

Va asteptati la o explicatie (fizica sau chimica), stiu. Nu, e pur si simplu o intrebare la care nu stiu raspunsul. Mi-e lene sa google. Stiu doar ca rezultatul e, de fiecare data, acelasi. Deci, cafeaua da in foc ca sa se enerveze iubita mea, care tocmai a spalat aragazul.

4 comentarii:

cecishor spunea...

mi-e lene sa ma ridic de la birou. chiar ai dat cafeaua in foc?!

batmanu spunea...

Nu, deci n-ai inteles. Cafeaua da in foc. Ea. Singura.

cecishor spunea...

yeah, right. mi-a scapat. uitasem ca la noi in casa cafeaua da in foc de capu' ei si sosetele se ascund pe dupa usa si pe langa birou. ele. singure.

Anonim spunea...

STIINTIFIC: Cafeaua da in foc datorita efectului de SAPONIFICARE (spumare!). Si ciorba da in foc la fiert (face spuma, de-aia sunt SPUMIERE,polonicul ala gaurit, ca sa iei spuma), si fasolea poate da in foc prin spumare, si laptele (caimacul este o spuma - membrana, ridicata de aerul cald degajat la fierbere).

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.