Royalty Free Images

miercuri, martie 19, 2008

Geast uaci mi!

Scriam undeva, prin 2004 parcă, despre omul cu laptocu‘ - super-analistul politic. Între timp i-am aflat și numele. Și l-am uitat. Valentin, Valeriu sau Valerian Stan. Valerică Dell. Personajul ăsta nu știe altceva decât să-njure. În special pe "Băse". Dar neapărat cu laptocu-n față și mâna pe mouse, căutând un fail audio. Mi-l imaginez și pe closet cu delu-n brațe strigând cu vocea lui inconfundabil de eunucizată: "Domnu‘ Gâdea, doooomnu‘ Gâdea! S-a terminat, s-a terminat!"
Valerică Dell cântă (mai ales în franceză), se dă cu fundu de pământ, stă într-o rână, face giumbușlucuri pe gustul mogulului și înjură. Pare uneori că vrea să-l imite pe CTP, încruntându-se precum Crucișătorul și chelind aproape intenționat. Diferența dintre CTP și Vali, e cam ca aia dintre Apple și Dell, numai că un pic mai evidentă.
Mai deunazi (nu cu ă, cu a, că așa știe dom‘ profesor de gramatică să pronunțe), a început să scurme prin gunoaie, ca ultima găină homeless și a citat un interviu al Mariei Băsescu din Libertatea, preluat din Ochiul Soacrei (LOL, who the fuck is ochiu soacrei?!) din 1995, parcă. Și uite-așa, Vali Dell, și-a dat doctoratul în analism politic cu buze reci.
Geast uaci him, dar aveți grijă, să nu vă lovească...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.