Royalty Free Images

joi, februarie 07, 2008

Trimite si tu mai departe la prieteni

"IMPORTANT!!!! Daca primesti un mail: "Welcome to the matrix .pps"-t, NU-L DESCHIDE!!! Timp de aprox 10 secunde se vede o imagine, dupa care apare scris: 'Your hard drive is over' . Atunci deja e prea tarziu, sterge tot. Acesta este un nou virus, al unui francez, care se autointituleaza Nwin 2. Trimite si tu mai departe la prieteni"

Relax, e doar una dintre ultimele găselnițe ale producătorilor de căcat, care n-au altceva de făcut decât să vă facă pe voi să pierdeți timpul făcându-i pe toți cei cărora le trimiteți mesajul să-și piardă timpul făcându-i... Ați prins ideea.
Iar dacă mesajele trimise prin mesageriile instant sunt inofensive în alt fel decât în cel descris mai sus, cele trimise prin email au un scop mult mai pervers: acela de a strânge liste uriașe de adrese de mail valabile și funcționale, care aduc grămezi de bani spammerilor.
Oricare din variante mă lovește, de obicei fac o criză de nervi. Și mă întristează naivitatea celor care se lasă păcăliți de astfel de mizerii.
BTW: un virus care să-ți scrie pe ecran 'Your hard drive is over'?! LOL

Iar celor care inventează prostiile astea: MURIȚI! Înfipți, crăcănați, țepuiți sau fripți, cum vreți voi, numai MURIȚI! Sau, mai bine, zdrobiți-vă cu mașina într-un stâlp imediat după ce ați ticluit mesajul ăla care spune că dacă nu-l trimit mai departe mâine o să am un accident.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.