Royalty Free Images

miercuri, decembrie 23, 2009

marți, decembrie 22, 2009

22 de amintiri

Prea mulţi au uitat prea multe. Părinţii mei nu-şi mai amintesc trei sferturi din lista asta. Eu nu-mi mai amintesc mare lucru în afara listei ăsteia. Mai merg din când în când la Memorialul Durerii de la Sighet. Ca să nu uit. Ca să nu uităm.

- lampa cu gaz
- mama, trezindu-se la 4 dimineaţa să ducă sticla de lapte la rând
- cartela de pâine
- sacul de eugenii de la alimentara
- securistul care m-a păcălit să-i spun "Tatăl nostru"
- Vocea Americii
- ţigările Amiral
- jiglerul Daciei alor mei
- mirosul camerei de hotel din Saturn
- Pregătirea Tineretului pentru Apărarea Patriei
- mingea de 35
- Kentul pentru doctor
- cafeaua "amestec"
- creveţii coreeni vietnamezi (thx Mihnea)
- "adidaşii" din carton
- 5 minute pe săptămână de "Ciocănitoarea Woody"
- Leka noci, deţa!
-
Scânteia Tineretului
- şedinţele de comitet UTC
- demolările care s-au oprit în 89 lângă strada bunicilor
- Alo! Alo!
- baricada de la Inter.

vineri, decembrie 11, 2009

Joc de copii I

Avertisment: filmul de mai jos conţine imagini şocante, nerecomandate persoanelor sensibile sau cu probleme cardiace!

luni, decembrie 07, 2009

Felicitări, popor român!

Sunt un idiot. De fapt, un prost. Eu chiar n-am realizat că ne aşteaptă o eră de bunăstare şi fericire odată cu realegerea multiubitului Traian, din care, evident, ne tragem cu toţii.

O să curgă bunăstarea râuri-râuri pe străzile proaspăt asfaltate de Cocoş cu aur, iar fericirea o să joace şotronul pe bordurile din marmură de diamant cu cristale zvarovschi. Elena va alăpta din ţâţele-i divine 50,33% dintre bărbaţii acestei ţări minunate iar ei, în semn de mulţumire, nu-şi vor mai bate femeile decât o dată pe zi. Berceanu va tăia mii de panglici la autostrăzile ce vor împânzi Patria. Blaga va ţine o cură de slăbire cu ciorbă de varză şi va executa în cap orice subordonat ce va mai lua şpagă. Dar nu va mai fi cazul, pentru că în frumoasa Patrie nu va mai lua nimeni şpagă, hoţii vor dispărea, emigrând spre zări mai puţin intransigente, violatorii nu vor mai avea pluă, politicienii nu vor mai avea conturi.

Încet, încet, va dispărea şi comunismul pe care l-am dat noi jos acum 20 de ani, da', al dreacu, se încăpăţânează să ameninţe frumoasa, virgina şi blonda noastră democraţie. Iliescu nu va mai putea să cheme minerii, iar noi vom dormi mai liniştiţi la gândul că mogulii nu vor mai ieşi de sub paturi să ne sugă sângele. Dreapta va triumfa şi astfel, în sfârşit, pensionarii vor avea pensii de 14.000 de euro pe lună, bugetarii salarii de 114.000 de euro pe luna, profesorii îşi vor primi salariile în bancnote de aur, iar nenorociţii de privatizaţi vor rămâne fără bani.

Am fost mai prost decât 50,33% dintre români. Ăia care n-au fost la vot nu contează. Ăştia care am votat aiurea iar nu contăm. Aşa a zis multiubitul Traian. Că le mulţumeşte celor care au votat Traian Băsescu. Îmi pare rău, Conducătorule! Am greşit. Dar greşelile se pot ierta, nu? Promit să rămân în Patrie, să-ţi fiu sclav până la adânci bătrâneţi.

BRA VO! Felicitări vouă, celor care nu aţi lăsat Ţara să se scufunde în negura comunismului! Vă mulţumim că existaţi!


Acesta a fost ultimul prost post politic de pe acest blog.

duminică, decembrie 06, 2009

joi, decembrie 03, 2009

M-a convins Băsescu (audio)

Mă duc să votez. Un prost. Ca să nu votez un şmecher.

Gata, băieţi, alţii la rând! Să mai asculte şi alţii telefoanele, să mai mintă şi ei cu rânjetul pe buze, să mai fură şi mâna lor ceva.

Ne prinde istoria din urmă...


Disclaimer: Dacă ai sub 18 ani sau dacă ai probleme de pudoare sau dacă te fuţi sub pătură noaptea, cu lumina stinsă şi legat la ochi, ai nimerit aiurea pe-aici şi nu mai e cazul să asculţi si piesa de mai jos.