Royalty Free Images

joi, aprilie 15, 2010

D-ale copiraitărilor

zarzavat.jpg
Nu, tu n-ai voie să faci publicitate! Pentru că, în capul tău mic de copywriter (așa crezi tu), propria ta grădină de zarzavat e loc de relaxare. Așa ai învățat în facultatea aia de agronomie pe care ai absolvit-o? Că în grădina de zarzavat stai în șezlong la umbra morcovilor, cu un pahar de Sex on the Beach în mână?

Update: Iubita mea soție îmi spune că relaxarea nu înseamnă neapărat un șezlong și tot restul. Te poți relaxa și copilind niște roșii, de exemplu. Ar trebui să-mi dau una la gioale, așa, ca lovitură de pedeapsă. Doar că, eu m-aș relaxa mai degrabă în șezlong într-o grădină de flori decât prășind zarzavatu'...

6 comentarii:

cecishor spunea...

deci, da! n-are nimeni voie sa ingradeasca libertatea individului de a alege locul si contextul in care are chef sa se relaxeze. asadar, va veni o vreme cand eu voi da cu azot la morcovi, in vreme ce tu ai sa strivesti cu sezlongul... lalele din gradina cu flori (despre care zici ca-ti pare mai potrivita pentru activitati de relaxare). asta pana cand pun furtunul pe tine. cu jet puternic si apa rece.

John spunea...

Fi rea Mami! Cand o sa faceti gradinile, sa fii atnta sa iti montezi hidrant, nu de alta dar sa aiba apa putere de convingere :))

batmanu spunea...

Aham. Și solidaritatea masculină uni-i?

cecishor spunea...

solidaritate masculina... sa ce?!

John spunea...

@batmanu: taci ma, ca tu o sa ai controlul robinetului ;)

sandman spunea...

Are dreptate sefa. Mai bine te relaxezi cu rosiile din gradina decit cu alea modificate genetic. Si poti sa le maninci in sezlong. :))

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.