Royalty Free Images

marți, ianuarie 15, 2008

O veste bună

Mă uitam acum vreo două seri la știri, nu mai contează pe ce post, că oricum sunt toate la fel. Și era vorba despre... surpriză, Norica! Și m-a cuprins cea mai mare lehamite din ultimii 20 de ani, cred.
M-am săturat, băga-mi-aș! De Băselu, de Tăriceanu, de chiuari, macovei, norici, și prostănaci. De masterii care-l păpușăresc pe marinel, de marinelu care pozează în salvator și ne dă peste nas cum că el are dreptul să fie mânjit, că el e ales. De toată clasa politică, de toată clasa intelectuală și de toată turma care merge la vot, legitimând astfel tot căcatul din viața asta publică. Ca o paranteză - jos pălăria în fața oamenilor de afaceri care reușesc să supraviețuiască în talmeș-balmeșul ăsta.
Revenind la ideea din titlu: la câte dosare a scos președintele pe masă și la câți oameni politici a făcut astfel praf, nu vi se pare ciudat că Tăriceanu rămâne în continuare pe poziții? Singura mea concluzie (sper să nu fiu naiv) este că Băsescu nu-l are cu nimic la mână.
Pare a fi singura veste bună într-o țară tot mai înecată în propriile dejecții...

3 comentarii:

Anonim spunea...

esti sigur ca razgandeanu nu il are la randul sau pe basescu cu ceva la mana?
crezi tu ca daca nu era psd-ul tariceanu mai era?

batmanu spunea...

Sincer, Băsescu mi se pare o nucă mult prea tare de spart cu "ceva la mână". Cât despre PSD, perfect de acord, dar nu asta era ideea.

Anonim spunea...

trebui sa nu omiti niciodata psd sau pcr din calculul scenei politice din tara iar daca vorbim de pcr este lesne de vazut ca esaloanele 2 3 si chiar 4 din acest partid de 18 ani nu pot sa pice la pace cu rafuielile lor. sunt priceputi foc sa mascheze adevarata situatie a tari prin monica haysam dna etc lupta este mult prea tare iar in scena acum sunt securisti care mai sunt potoliti doar de cei care au avut acces la adevaratele lor dosare iar sefi nu au fost sau sunt in tara ci afara in tara fiind doar oameni sefi mai mici care sunt adevaratele nuci de fier si care inca mai au legatura cu sefi din est vest doar unul si care este tata lor este vizibil si traieste ca matusalem . care crezi ca ar fi varianta de a scapa din acest.....fara a pleca din tara pe cine ai vota tu

Trimiteți un comentariu

Vă rog să vă abțineți de la tâmpenii și vulgarități inutile.