Royalty Free Images

joi, februarie 05, 2009

Contează valoarea când ai pi lei în cont?

Mă tot gândesc de ieri la Simona Sensual. Nu, nu aşa cum credeţi (tastez cu ambele mâini). Mă gândesc ce lecţie i-a dat ea lui Măruţă la telefon, când i-a spus că îşi tocmai îşi cumpără un merţ şi că pe băieţii de la vânzări nu-i interesează dacă ştie ea valoarea lui pi, ci câte zerouri are în cont.

OK, e de discutat. Am putea vorbi mult şi bine despre cât e ea de tunată, despre IQ-ul ei subunitar, despre cum şi-a dat ea examenul vieţii la oral şi despre câţi bărbaţi i-au băgat. Zerourile în cont, iar vă gândiţi aiurea. Dar la sfârşit, ea rămâne aşa cum e, proastă de pute şi cu o grămăjoară frumuşică prin conturi, iar noi deştepţi şi cu altfel de zerouri prin bancă.

N-o admir, nu mi-aş învăţa fiica să gândească aşa. Dar o invidiez. Pe ea, pe fotbalişti, pe manelişti... Nu fură, nu bagă mâna în buzunarul nimănui. Pur şi simplu fac, în felul lor, un ban cinstit (mă rog, îi excludem pe evazionişti din discuţia asta). Noi, ăştia inteligenţi, ne râdem de ei la o bere în B52. Asta dacă nu cumva o bem acasă, că la buticul din colţ e doar 2,50 lei.

Am IQ-ul de vreo 300 de ori mai mare decât al Simonei Sensual. Iar mâine scot de pe card cei 300 de lei care să mă treacă de week-end. Fericiţi cei săraci cu duhul...