Royalty Free Images

marți, aprilie 20, 2010

joi, aprilie 15, 2010

D-ale copiraitărilor

zarzavat.jpg
Nu, tu n-ai voie să faci publicitate! Pentru că, în capul tău mic de copywriter (așa crezi tu), propria ta grădină de zarzavat e loc de relaxare. Așa ai învățat în facultatea aia de agronomie pe care ai absolvit-o? Că în grădina de zarzavat stai în șezlong la umbra morcovilor, cu un pahar de Sex on the Beach în mână?

Update: Iubita mea soție îmi spune că relaxarea nu înseamnă neapărat un șezlong și tot restul. Te poți relaxa și copilind niște roșii, de exemplu. Ar trebui să-mi dau una la gioale, așa, ca lovitură de pedeapsă. Doar că, eu m-aș relaxa mai degrabă în șezlong într-o grădină de flori decât prășind zarzavatu'...

luni, aprilie 12, 2010

Cotrobăieli 2

Picture 3.png
„pe unde se nasc copii"? Pe ici, pe colo...

sâmbătă, aprilie 10, 2010

E sărbătoare, maică?

orto.jpg
M-am trezit dimineață cu un super chef de treabă. De curățat calculatorul, tastele, mocheta, biroul, pisica și curtea. Plus cănile de cafea care se tot adună (singure, așa, iubita...) de-a dreapta și de-a stânga mac-ului. Și când am ajuns la căni m-a lovit gândul cel groaznic: și dacă-i sărbătoare?

Sunt o babă penală. Mâine-i sărbătoare, fi-mi-ar capu'... Doamne, iartă-mă!

vineri, aprilie 09, 2010

Natură obeză



Ieri, iubita mea a luat mere exagerat de naturale, la juma de kil bucata. Până termini de mâncat unul ți-e iar poftă de mere. Și uite-așa am ajuns să recapitulez ce mai mâncăm noi natural.

Dacă te duci la piață, la oricare dintre piețele bucureștene, cu „producători" mai bronzați decât media, nu prea mai găsești nimic neaoș. Salata nu s-a făcut hîncă, mâncațaș, merele sunt aduse pronto de la verii noștri italieni, ridichile de prin Spania, hardeii iuți din Turcia.

La hipermarket se schimbă treaba. Poți să-ți iei gogoșari să pui la murat câte unul într-un borcan de 5 kile. Dintr-o varză îți asiguri sarmalele pe viitoarele trei sezoane. Ca să nu mai vorbim de grapefruit. Cu unul singur poți să faci un fresh pentru tine, nevastă, cei trei copii și doi prieteni care vin în vizită diseară. Și ar mai rămâne și pentru vecinu' de deasupra o jumătate de pahar.

Mi-e dor de-o roșie amărâtă și pătată, de-un măr viermănos, de ridichi mici și pline de pământ. Mi-e dor de ceapa verde și de salata de la mama din curte. De vremurile în care portocalele și bananele aveau gust (atunci când se găseau). Mi-e dor de corcodușe...

Sursa foto: BenettonTalk

joi, aprilie 08, 2010

vineri, aprilie 02, 2010

În loc de „lumina sfântă"...

paste.jpg

Să fiţi iubiţi, fericiţi şi să nu mâncaţi multe ouă, că vă creşte colesterolul.

Sărbători liniştite!

joi, aprilie 01, 2010

Berea şi transaminazele ne mănâncă zilele

Picture 2.png

Locul 2 în Google. Adversarul şi-a dorit mai mult victoria.
Update: tocmai am trecut pe primul loc :)