Royalty Free Images

duminică, iulie 27, 2008

Codul roz

Avem noi, românii, un stil al nostru de a lua natura la mișto, ceva de groază... Și nu numai natura. Fraierii ăia de meteorologi și cu neștiutorii ăia de la Ape dau coduri colorate degeaba. Alea sunt de fun, doar ca să știm câți daltoniști mai sunt în țara asta... Vezi la TV cod roșu în nordul țării? Te duci în vacanță fix acolo. Și apari la Realitatea că ți-a luat apa mașina, sau că ești de două zile izolat pe Valea Vaserului. Și tu, măcar, o pățești doar dacă te nimerești pe-acolo. Dar mai e românul care-și face casa-n râu. Să-i fie somnul lin și apa aproape. Și după aia își smulge părul în direct că i-a luat apa "munca de-o viață", că nu-l ajută autoritățile și că vinovat e primarul care nici nu i-a dat autorizație de construcție, dar nici n-a deviat râul când s-a umflat. Și începe Tatulici să vâneze vrăjitoare - specialitatea lui - și, într-un final, statul - vinovatul suprem - îi face omului casă. Pe banii tăi și-ai mei. Și nu i-o mai face la râu, că statul are măcar atâta minte. Și omul e tot nemulțumit. Își demontează bucată cu bucată noua casă, aia făcută moca de noi, și o mută înapoi în râu. La anul o să plângă iar după "munca lui de-o viață". Și noi după banii noștri de care își bat joc niște cretini.

vineri, iulie 25, 2008

De-aia suntem unde suntem!

Aseară am ieșit cu prietenii în oraș. La o bere, un cârnat (că La Motoare nu fac mici decât până la o anumită oră, după care te lasă doar să-i miroși) și o muzică bună cu excepția câtorva reprize de minimal (wtf is this music, anyway?). Am plecat de la Motoare în B52, căutând muzică și mai bună și beri mai mari de 330. În B52 nu era nici dracu. Adică eram noi, că tocmai intrasem. Am cerut niște beri și ne-au cerut "5 lei intrarea". Ăăăă... 5 lei CE?! "Intrarea". Care intrare, frate, că zici că e ieșire!? Adică în loc să te bucuri că vinzi totuși 4, 8, 12 beri într-o seară în care n-ai clienți, preferi să nu vinzi nimic, că nu iei 20 de lei intrarea.
De-aia suntem unde suntem, zic, pentru că ne ținem coada aia jerpelită sus, și dăm foc la marfă decât să o vindem mai ieftin.

miercuri, iulie 09, 2008

One Life...

Unul dintre cele mai vizionate clipuri din lume este "despre bucuria de a trăi"
A fost vizitat de peste 5 milioane de ori, în numai două săptămâni după ce a fost postat pe YouTube. Enjoy:

WTF???

Am căutat pe google să văd dacă și altora li se pare relaxantă prostia. M-am tăvălit de râs:
“After suffering from impotence for over eight years, I feel like a new man. My sexual performance and drive have take off completely since I started on Prostia. My wife and I can’t thank you enough for the difference this has made on our lives.”* --A.B. NJ
Ăsta e un testimonial de la un utilizator al unui supliment nutritiv pentru prostată, care se numește Prostia. LOL! Aș vrea s-o văd și în farmaciile noastre.

Prostia e confortabilă

Ați privit vreodată ploaia de sus în jos? Ei bine, spre rușinea mea, a trebuit să treacă aproape 36 de ani ca să o fac. Este incredibil! Mi s-a golit mintea instantaneu. Preț de câteva minute nu m-am gândit la absolut nimic. Câteva minute am fost un prost perfect. Foarte relaxant!

joi, iulie 03, 2008

Elodia Ghinescu You Are Next! se întoarce

Observ că foarte mulți telespectatori oteviști au ajuns pe-aici, căutând febril "elodia miami" și altele asemenea. În ajutorul lor, o nouă știre din Miami aici. Aștept cu interes dezbaterile de la OTV, diseară =))

Elodia Ghinescu You Are Next! (LOL)

Elodia în Miami

Șocat, am citit via blogul respectabilului domn Morar o știre conform căreia un așa-zis criminal în serie, printre nenumăratele omoruri din Miami Beach, și-ar fi găsit timp să scrie cu sânge pe un perete un mesaj terifiant (cel puțin pentru Diaconescu și ai săi fani): "Elodia Ghinescu, you are next!".
Puțin google și iată:
http://blog.wired.com/underwire/2007/08/how-to-frighten.html

P.S. La ora asta, Diaconescu se dă cu curu' de pământ să înțeleagă care e faza. El credea că a crescut audiența doar în Românica...